Ugrás a tartalomra
Orbán Viktor a gunarasi családdal
Facebook/Orbán Viktor

Gunarasra látogatott Orbán Viktor

2019-04-17
13:20
2019-04-17
15:05
Forrás
Pannon RTV
Az egymilliomodikként honosított külhoni magyar állampolgárt és családját látogatta meg a magyar miniszterelnök.
A család körbevezeti a miniszterelnököt

A gunarasi Lajkó Miklóséknál hétfőn délután vendégeskedett Orbán Viktor. A találkozóról készült videó szerdán jelent meg a magyar miniszterelnök hivatalos Facebook-oldalán.

Vendégségben Lajkóéknál

Lajkóék megmutatták portájukat, állataikat. A gyerekeket a miniszterelnök a falusi életről és az iskoláról kérdezgette. A családnak Orbán Viktor is mesélt saját gyerekkoráról, hogy hogyan hajtották ki az állatokat legelni, és hogy mennyire szeretett kisfiúként falun élni. A miniszterelnök aláírta nekik a 2017-ben, a budapesti, ünnepélyes eskütételen készült fotót, és egy újabb közös felvétel is készült, ezúttal Gunarason.

Orbán Viktor
magyar miniszterelnök
Gunaras
kettős állampolgárság

Most

15:18, Frissítve: 15:40

Családi nap a Makkhetesen

Főzőverseny, kirakodóvásár, élőzene és gazdag művelődési műsor fogadta azokat, akik ma ellátogattak Szabadka makkhetesi helyi közösségébe.
14:45

Két ország, egy ellenőrzés

Holnaptól az észak-macedón és a szerb rendőrök egy épületben, közösen és egyszerűsítve végzik majd a határellenőrzést Tabanovcénél, illetve Preševónál.

Népszerű

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.

Tűz Szabadkán

Több autó is kiégett tegnap Szabadkán, a sugárút közelében, amikor kigyulladt a központi garázs a Šumska utcában.