Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

Két óra alatt Belgrádból Sjenicára

2021.12.26
16:37
2021.12.26
16:55
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić szerb államfő jelenlétében Sjenicán kereskedelmi szerződést írtak alá a mintegy 75 kilométeres Požega és Duga Poljana közötti autópálya építési műszaki dokumentációjának elkészítésére és a munkálatok kivitelezésére.

A megállapodást Tomislav Momirović építési, közlekedési és infrastrukturális miniszter, Zoran Drobnjak, a Szerbia Útjai Közvállalat igazgatója és a CRBC kínai cég alelnöke írta alá, valamint jelen volt Csen Bo kínai nagykövet is. A 75 kilométernyi autóút számos alagúton halad majd át, elkészülése után pedig Belgrádból két óra lehet majd eljutni Sjenicára - mondta a szerb államfő. Vučić kiemelte, a szakasz építése márciusban kezdődik és négy év múlva fejeződik be.

Két óra alatt Belgrádból Sjenicára 

Sjenica
szerződés
Požega
Duga Poljana
Tomislav Momirović
Szerbia Útjai
CRBC
kínai
Csen Bo
autóút
Belgrád

Most

08:30, Frissítve: 08:38

Átadták a Ljudevit Mičatek-díjat

Az idén Suzana Kujundžić Ostojić, a Bunyevác Nemzeti Tanács elnöke vehette át a Ljudevit Mičatek tartományi elismerést, amit az emberi és kisebbségi jogok területén elért kiemelkedő eredményekért ítélnek oda.
20:28, Frissítve: 10:01

Adventi kézműves vásár a Népkörben

Kézzel készített karácsonyfadíszek, csipkék, díszek várták a Népkörbe látogatókat az adventi kézműves vásáron. Ez mellett zenés programokkal készültek a szervezők.

Népszerű