Ugrás a tartalomra

Munkamegbeszélésre érkezett az Egyesült Államokba Aleksandar Vučić

2020.03.01
19:45
2024.03.19
08:50
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
A szerb államfő ma Matthew Palmer helyettes államtitkárral, az Egyesült Államok nyugat-balkáni különmegbízottjával találkozott.

Matthew Palmer megerősítette azt, amit már Richard Grenell, az amerikai elnök különleges megbízottja is mondott, hogy Koszovónak minden vámot meg kell szüntetnie.

Vučić Washingtonban részt vesz és fel is szólal a legnagyobb amerikai Izrael-barát lobbiszervezet, az Amerikai-Izraeli Közpolitikai Bizottság konferenciáján. Az elsődleges információk szerint nagy figyelmet kap a Koszovóval fenntartott viszony, illetve a legújabb fejlemények, amelyeket a szerb elnök Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel is megvitat. Vučić továbbá több kétoldalú tárgyaláson is részt vesz. A Szerbiai RTV híradójában a minap elmondta, miután hazaér, március 4-én kiírja a parlamenti választásokat Szerbiában.

Aleksandar Vučić
Egyesült Államok
Washington
Koszovó

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.