Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Petros Giannakouris

Nem jön holnap Szerbiába Szergej Lavrov

2020-10-27
17:08
Forrás
Szerbiai RTV
Az orosz külügyminiszter minden további programját lemondták - írja a Szerbiai RTV.

Lavrov önkéntes karanténba vonult, mivel kapcsolatba került egy koronavírusos személlyel - közölte az orosz külügyminisztérium. Lavrov egyébként jól van és továbbra is dolgozik. 

Az orosz diplomácia vezetőjének kétnapos látogatásra kellett volna szerdán Szerbiába érkeznie, ahol Aleksandar Vučić szerb államfővel találkozott volna, emellett napirenden szerepelt a Szent Száva templom belső felújítási munkálatainak megtekintése is. 

Szergej Lavrov
Szerbia
orosz nagykövet
Oroszország

Most

16:49

Biztonság és felelősség 2020

Ma tartja ötödik szakkonferenciáját a Tijana Jurić Alapítvány Biztonság és felelősség 2020 címmel. A témák között szerepel az is, hogy hogyan védhetjük meg a gyermekeinket az internetes világban.
16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.

Új szigorításokat vezetnek be Szerbiában

Hétköznaponként 17 órakor be kell zárniuk, hétvégente pedig ki sem nyithatnak a vendéglátóipari egységek és a szolgáltatói tevékenységeket végző vállalkozások - többek között ez tartozik az új szigorítások közé - írja a szerbiai sajtó.