Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Penny Yi Wang

Nyárra már a tengerpartig repülhetünk?

2021.04.17
10:01
2021.04.17
10:40
Forrás
Szerbiai RTV
Hamarosan visszatérhet minden a rendes kerékvágásba a szerbiai légiközlekedés szempontjából - nyilatkozta Tomislav Momirović közlekedési miniszter a szerb közmédiának.

Mint mondta, biztos abban, hogy a légiközlekedés olyan lesz, mint a járvány előtt volt. Szavai szerint a sok nehézség ellenére az Air Serbia továbbra is a régió vezető társasága maradt. Arról is beszélt, hogy a tavalyi év a légiközlekedés történetében a legnehezebb időszak volt, hatalmas visszaesés könyvelhető el a világban. Ugyanakkor hozzátette, folyamatosan élesztik majd fel az ágazatot az országban: május 21-én megindul a rendszeres járat Szalonikibe, május 10-től pedig repülővel el lehet majd jutni Prágába, Bukarestbe és Szófiába is. Momirović szerint lehetőséget kell biztosítani az embereknek, hogy utazzanak, így 200 járatra lehet számítani a nyár folyamán Törökország és Görögország irányába - tette hozzá a tárcavezető.

légiközlekedés
Air Serbia
utazás
Görögország
Törökország
Prága
Bukarest
Szófia
Szaloniki

Most

Népszerű

Megszületett Dér Heni gyermeke

Megszületett Dér Heni és Bakos Gergely első gyereke. A szülés ma reggel indult be, mostanra pedig a kisfiuk, Bendegúz is megérkezett.

Zivatarokkal ér véget a májusi nyár

Záporok, zivatarok váltják a nyári meleget. A lehűlés már a hét közepén megérkezik térségünkbe, helyenként erős lesz a szél és viharok is kialakulhatnak.