Ugrás a tartalomra

Orbán: Számítani kell rendszeres támadásokra a magyar határkerítésnél

2020.02.28
10:41
2020.02.28
11:54
Forrás
MTI
Orbán Viktor aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Törökország úgy döntött, tovább már nem tartóztatja fel sem tengeren, sem szárazföldön az Európába igyekvő szíriai menekülteket.

Számítani kell migránshullámokra, rendszeres, tömeges támadásokra a magyar határkerítésnél - így reagált Orbán Viktor arra, hogy Törökország úgy döntött, tovább már nem tartóztatja fel sem tengeren, sem szárazföldön az Európába igyekvő szíriai menekülteket.

A magyar miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában hangsúlyozta: meg kell védeni Magyarország határait és a magyar embereket. Megkezdődött a témában egy csúcstalálkozó szervezése a visegrádi négyek miniszterelnökei és Recep Tayyip Erdogan török elnök között, és ezt még a március végi EU-csúcs előtt megtartják - tette hozzá Orbán Viktor

Orbán Viktor

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.