Ugrás a tartalomra

Orbán Viktor Szerbia uniós tagsága mellett kampányol Németországban

2021.07.06
10:59
Forrás
Szerbiai RTV
A legkeresettebb német lapban is megjelent az EU jövőjével foglalkozó, hét pontból álló magyar javaslat.

Orbán Viktor Németországban is amellett kampányol, hogy Szerbiát vegyék fel az Európai Unió tagállamai közé - írja a szerb közmédia. Hozzáteszik, az egyik legkeresettebb német lapban, a Bildben is megjelent az EU jövőjével foglalkozó, hét pontból álló magyar javaslat, amelynek utolsó pontja vonatkozik Szerbiára is.

A hirdetésben, amely Orbán Viktor magyar miniszterelnök kézjegyével van ellátva, olyan javaslatok, alappillérek szerepelnek, amelyek mentén Budapest elképzeli az Unió jövőjét. Egyebek között elutasítják a brüsszeli szuperállam létrehozását, de az európai polgárok védelme is szerepel benne.

Az utolsó pont az EU mihamarabbi bővítésével foglalkozik. A hirdetés egyébként több európai újság oldalán megjelent már.

Orbán Viktor
Szerbia
Európai Unió
bővítés

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.