Ugrás a tartalomra

Pásztor: Az új kormány megérdemli a támogatást

2012-07-30
14:57
A Köztársasági és a Tartományi Képviselőház jövőbeni együttműködésének terveiről tartott ma sajtótájékoztatót Pásztor István
A Köztársasági és a Tartományi Képviselőház jövőbeni együttműködésének terveiről tartott ma sajtótájékoztatót Pásztor István. A Vajdasági Parlament elnöke értékelte a múlt hét eseményeit, a Köztársasági Parlament és a kormány megalakulásának körülményeit. Pásztor István örül annak, hogy végre megalakult a Köztársasági Képviselőház és a kormány. Meggyőződése szerint újvidéki és belgrádi részről is létezik hajlandóság a parlamentek közötti együtműködés iránt.A szerb kormány megalakítása a politikai állapotok megszilárdulását jelenti – mondta Pásztor, majd hozzátette: megelégedéssel vette tudomásul az új miniszterelnök azon kijelentését, miszerint Vajdaság önrendelkezése nem csorbul a jövőben. Pásztor István továbbá reményének adott hangot, hogy Belgrád a jövőben is támogatja azokat a vállalkozókat, akik Vajdaságba szeretnének pénzt fektetni.
Vajdaság
parlament
Szerbia
Pásztor István

Most

21:44

Szombaton is extrém lesz az UV-sugárzás

8,3-as, extrém UV-B-sugárzás várható - közölte a magyar Országos Meteorológiai Szolgálat. Ilyenkor normál bőrtípusnál már 15-20 perc napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.
19:08, Frissítve: 19:23

Orbán Viktor: Jó évet zár a V4

Jónak nevezte a Visegrádi Együttműködés (V4) országainak elmúlt egy évét Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma Varsóban, a kormányfők csúcstalálkozóját követő sajtótájékoztatón.

Népszerű