Ugrás a tartalomra

Pásztor: Az új kormány megérdemli a támogatást

2012.07.30
14:57
A Köztársasági és a Tartományi Képviselőház jövőbeni együttműködésének terveiről tartott ma sajtótájékoztatót Pásztor István
A Köztársasági és a Tartományi Képviselőház jövőbeni együttműködésének terveiről tartott ma sajtótájékoztatót Pásztor István. A Vajdasági Parlament elnöke értékelte a múlt hét eseményeit, a Köztársasági Parlament és a kormány megalakulásának körülményeit. Pásztor István örül annak, hogy végre megalakult a Köztársasági Képviselőház és a kormány. Meggyőződése szerint újvidéki és belgrádi részről is létezik hajlandóság a parlamentek közötti együtműködés iránt.



A szerb kormány megalakítása a politikai állapotok megszilárdulását jelenti – mondta Pásztor, majd hozzátette: megelégedéssel vette tudomásul az új miniszterelnök azon kijelentését, miszerint Vajdaság önrendelkezése nem csorbul a jövőben. Pásztor István továbbá reményének adott hangot, hogy Belgrád a jövőben is támogatja azokat a vállalkozókat, akik Vajdaságba szeretnének pénzt fektetni.
Vajdaság
parlament
Szerbia
Pásztor István

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.