Ugrás a tartalomra

Pásztor: Az új kormány megérdemli a támogatást

2012-07-30
14:57
A Köztársasági és a Tartományi Képviselőház jövőbeni együttműködésének terveiről tartott ma sajtótájékoztatót Pásztor István
A Köztársasági és a Tartományi Képviselőház jövőbeni együttműködésének terveiről tartott ma sajtótájékoztatót Pásztor István. A Vajdasági Parlament elnöke értékelte a múlt hét eseményeit, a Köztársasági Parlament és a kormány megalakulásának körülményeit. Pásztor István örül annak, hogy végre megalakult a Köztársasági Képviselőház és a kormány. Meggyőződése szerint újvidéki és belgrádi részről is létezik hajlandóság a parlamentek közötti együtműködés iránt.A szerb kormány megalakítása a politikai állapotok megszilárdulását jelenti – mondta Pásztor, majd hozzátette: megelégedéssel vette tudomásul az új miniszterelnök azon kijelentését, miszerint Vajdaság önrendelkezése nem csorbul a jövőben. Pásztor István továbbá reményének adott hangot, hogy Belgrád a jövőben is támogatja azokat a vállalkozókat, akik Vajdaságba szeretnének pénzt fektetni.
Vajdaság
parlament
Szerbia
Pásztor István

Most

16:23

Hollandia nyerte a női kézilabda vb-t

Hollandia győzelmével zárult a Japánban zajló női kézilabda-világbajnokság, miután Danick Snelderék a rendkívül izgalmas fináléban 30–29-re legyőzték Spanyolországot.
16:14, Frissítve: 16:19

Kalandos kirándulás és ajándékok

Nem mindennapi utazásban volt ma részük az érdeklődőknek a Télapóval, ugyanis a Szerbiai Vasutak egy újévi hangulatba öltöztetett szerelvényt indított a Szabadka-Palics útvonalon, oda-vissza.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.