Ugrás a tartalomra

Pásztor István: Erőtől és egészséges önbizalomtól duzzadó volt az RMDSZ nagygyűlése

2021.09.17
19:15
2021.09.17
19:52
Forrás
Közlemény
15. kongresszusát tartotta a Romániai Magyar Demokrata Szövetség Erdélyben.

Jó hangulatú, stabilitást, kiszámíthatóságot és megbízhatóságot sugárzó, erőtől és egészséges önbizalomtól duzzadó volt az RMDSZ mai nagygyűlése - írja Facebook-bejegyzésében Pásztor István. A Vajdasági Magyar Szövetség vezetője megköszönte a meghívást Kelemen Hunor elnöknek, és gratulált az elmúlt évek választásain aratott sikerekhez.

Újabb megbízatást kapott az RMDSZ a romániai magyar közösségtől, hogy képviselje ügyeit. A kormányzás nyolc hónapos tapasztalatai azt igazolják, hogy a többségi legitim politikai erőkkel, a kölcsönös megbecsülésen alapuló együttműködés és partnerség eredményezhet csak pozitív változásokat és előrehaladást - szögezte le Pásztor István. Hangsúlyozta, a VMSZ-ben is mindig ezt vallották. Tudják, hogy ez mennyi nehéz döntéssel jár, de mindig ezt az utat járják, az önazonosságunk megőrzése és a szülőföldünkön való boldogulás érdekében.

Pásztor István
RMDSZ
VMSZ
Erdély
nagygyűlés

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.