Ugrás a tartalomra

Pásztor István: a szerbiai oltási igazolások maximális mozgási lehetőséget biztosítsanak Magyarországon

2021.04.23
14:51
2021.05.01
09:51
Forrás
Facebook
Az elmúlt időszak tapasztalatairól és a közös feladatokról egyeztetett Pásztor István Csallóközi Eszter szabadkai magyar főkonzullal - írja a Vajdasági Magyar Szövetség elnöke közösségi oldalán.

Pásztor arra kérte a főkonzult, tolmácsolja Magyarország Kormányának azt a kérést, hogy a szerbiai oltási igazolások maximális pozitív elbírálásban részesüljenek, és ebből fakadóan mozgási lehetőséget biztosítsanak úgy a határátlépésnél, mint Magyarország területén. A VMSZ elnöke kérést fogalmazott meg, hogy minél hamarabb nyíljanak meg a régóta lezárt kishatárforgalmi határátkelők is. Függetlenül attól, hogy életünk menetének normalizálása karnyújtásnyira van, továbbra is be kell tartanunk a hatályban lévő intézkedéseket - fogalmazott a VMSZ elnöke, majd hozzátette: tisztelettel kér mindenkit, vegye fel az oltást, hogy így is felgyorsuljon az életünk normalizálódásának menete.

Csallóközi Eszter
Szabadka
főkonzul
VMSZ
Pásztor István

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.