Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Százezren is lehetnek a haladók pénteki nagygyűlésén

2019-04-18
16:50
Forrás
Vajdaság Ma
Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter is felszólal majd.

Nagygyűlést tart holnap este a Szerb Haladó Párt Belgrádban. A Szerbia Jövője című rendezvényre 100 ezer embert várnak, ebből 30 ezret Vajdaságból - állítják a haladók. Akkora az érdeklődés, hogy a szervezők nem tudnak elég autóbuszt biztosítani - nyilatkozta a párt Végrehajtó Bizottságának alelnöke. A belgrádi nagygyűlésen bemutatják majd az aktuális hatalom elért eredményeit, de visszatekintenek az elmúlt négy hónap ellenzéki tüntetéseire is. A tervek szerint Aleksandar Vučić államfő mellett felszólal Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter, valamint Milorad Dodik, a bosznia-hercegovinai elnökség szerb elnöklője is. A nagygyűlés 18 órakor kezdődik a parlament épülete előtt.

nagygyűlés
Szerb Haladó Párt
haladók
Belgrád

Most

16:26

Tűz pusztít Bosznia-Hercegovinában

Trebinje környékén, a Boszniai Szerb Köztársaságban az éj folyamán a lángok a szél miatt több kilométerre kiterjedtek. Félő, hogy a lángok a közelben elhelyezkedő Zasad településig jutnak.
14:32

60 ezer méh egy álmennyezetben

Az ausztráliai Brisbane-ben egy házból az álmennyezet alól hatvanezer méhet kellett eltávolítani, és ötven kiló mézet szedtek ki méhészek - közölte az Euronews.

Népszerű

Megtámadták a TSC szurkolóit Temerinben

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak.