Ugrás a tartalomra
Szerbiai RTV

A Szerb Lista üdvözölte a rendszámtáblákkal kapcsolatos brüsszeli megállapodást

2022.11.24
11:50
Forrás
Tanjug
Emlékeztetünk arra, hogy a mi álláspontunk az volt, hogy a KM-táblák megmaradnak, az állampolgárok vagyonát nem kobozzák el, nem szabnak ki bírságot, nem akadályozzák meg a szabad mozgást.

Azt kértük, hogy a KM-táblák maradjanak meg, és ne növekedjen a számuk - áll a Szerb Lista közleményében. A brüsszeli megállapodás megerősítette, hogy a KM rendszámtáblák továbbra is használatban maradnak, nem veszik el őket, és nem is bírságolják az ilyen rendszámú járművel rendelkező állampolgárainkat. Arról tájékoztatjuk a polgárokat, hogy a KM rendszámmal rendelkező járművek tulajdonosai rendesen közlekedhetnek, és ha a meglévő regisztráció lejár, a korábbiak szerint meghosszabbíthatják a KM-regisztráció érvényességét - írta közleményében a Szerb Lista.

Szerb Lista
Szerbia
Koszovó

Most

15:18

Méz és bor

Ezzel a címmel pénteken délután kiállítás nyílt Óbecsén a Than Emlékházban. A jövő hét végéig nyitva tartó tárlaton méhészeti és borászati eszközöket láthat a közönség.
12:50, Frissítve: 14:05

Karácsonyi vásár Palicson is

Karácsonyi vásárt tartottak a Palics Magyar Művelődési Egyesület székházában. Az eseményen kézműves portékák, gyermekruhák, és illóolajok is megtalálhatók voltak. A szervezők a legkisebbekre is gondoltak, őket kézműves foglalkozás várta.

Népszerű