Ugrás a tartalomra

Szerbia szerepe konstruktív lesz

2023.01.24
19:30
Forrás
Tanjug
Emellett figyelemmel kísérjük a nemzeti és állami érdekeket, ugyanakkor maradni szeretnénk az Európa felé vezető úton és igazodni az EU politikájához - emelte ki Ivica Dačić Brüsszelben.

A szerb külügyminiszter Josep Borrell uniós diplomáciai vezetővel, továbbá Miroslav Lajčakkal, az EU Belgrád és Pristina közötti párbeszédért felelős különmegbízottjával, Ylva Johanssonn uniós belügyi biztossal és David Mcallisterrel, az EP Külügyi Bizottságának elnökével való találkozása után kiemelte, hogy Borrell és Lajčak is hangsúlyozta Aleksandar Vučić szerb elnök rendkívül konstruktív és felelősségteljes szerepét a Belgrád és Pristina közötti párbeszédről szóló legutóbbi belgrádi tárgyalások során.

Ivica Dačić
Brüsszel
Szerbia

Most

18:01, Frissítve: 18:19

Davis Kupa: A franciák legyőzték a magyarokat

Marozsán Fábián 6:3, 6:3-ra kikapott Ugo Humbert-től a Tatabányán rendezett Magyarország-Franciaország tenisz Davis Kupa-selejtező utolsó mérkőzésén, így az ellenfél jutott 3-2-es összesítéssel tovább a döntő csoportkörébe.

Népszerű

Meghalt egy féléves gyermek

A kuršumlijai Egészségügyi Központ sürgősségi osztályára vitték be, életjelek nélkül volt. A gyermeket előző nap megvizsgálták ebben az egészségügyi intézményben, ahol az illetékesek szerint megfelelő terápiát írtak elő.

Ilyen egy hagyományos falusi lakodalom!

300 vendég és 17 vőfély mulatott a 16. vőfélybálon Szabadkán, a Népkörben. Magyarországról és Vajdaságból érkeztek a vőfélyek és vőfélylányok, akik közül többen családi hagyományként űzik ezt a mesterséget.