Ugrás a tartalomra

Szerbia továbbra is együttműködik a hágai Nemzetközi Törvényszékkel

2017.11.02
15:24
Forrás
Szerbiai RTV
Nyitott és konkrét dolgokról szóló beszélgetést folytatott egymással Aleksandar Vučić szerb államfő és Serge Brammertz, a hágai Nemzetközi Törvényszék főügyésze.

A főügyész Belgrádban tartózkodik, ugyanis éppen az ENSZ Biztonsági Tanácsának decemberi ülésére készül fel, ahol a szokásos féléves jelentését adja majd elő. A szerb Köztársasági Elnöki Hivatal tájékoztatása szerint a felek hat napirendi pontról tárgyaltak, egyebek között kitértek az igazságszolgáltatási szerv, valamint Szerbia együttműködésére is. Megegyezés született azzal kapcsolatban, hogy az ország továbbra is együttműködik minden kérdésben a hágai Nemzetközi Törvényszékkel.

hágai Nemzetközi Törvényszék
Szerbia
Aleksandar Vučić
Serge Brammertz

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.