Ugrás a tartalomra
Tanjug/Rade Prelić

Szerbia továbbra is együttműködik a hágai Nemzetközi Törvényszékkel

2017.11.02
15:24
Forrás
Szerbiai RTV
Nyitott és konkrét dolgokról szóló beszélgetést folytatott egymással Aleksandar Vučić szerb államfő és Serge Brammertz, a hágai Nemzetközi Törvényszék főügyésze.

A főügyész Belgrádban tartózkodik, ugyanis éppen az ENSZ Biztonsági Tanácsának decemberi ülésére készül fel, ahol a szokásos féléves jelentését adja majd elő. A szerb Köztársasági Elnöki Hivatal tájékoztatása szerint a felek hat napirendi pontról tárgyaltak, egyebek között kitértek az igazságszolgáltatási szerv, valamint Szerbia együttműködésére is. Megegyezés született azzal kapcsolatban, hogy az ország továbbra is együttműködik minden kérdésben a hágai Nemzetközi Törvényszékkel.

hágai Nemzetközi Törvényszék
Szerbia
Aleksandar Vučić
Serge Brammertz

Most

21:20

Kádár Lara, az ifjú futótehetség

Még csak 12 éves, de a világranglista 3. helyén áll korosztályában, miután Gyepükaján 87 kilométeres távot teljesített, és felállította az új szerb junior női csúcsot Kádár Lara.
18:45, Frissítve: 19:53

Historizmus Szabadkán

Historizmus Szabadkán címmel tartott igazi sporttörténelmi időutazást Kubičković Ákos a Szabadkai Város Múzeumban.
17:47, Frissítve: 19:37

A pedagógusok és a kiégés

Lendületben - mit tehetünk a kiégés ellen? címmel szervezett kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást az Észak-bácskai Magyar Pedagógusok Egyesülete.
15:31, Frissítve: 16:51

Közös erővel a sikeres mezőgazdaságért

A mezőgazdasági helyzet és az együttműködési lehetőségek feltérképezése céljából baden-württembergi küldöttség érkezett Vajdaságba. A német delegációt a tartományi mezőgazdasági titkárság fogadta.

Népszerű