Ugrás a tartalomra

A választásokon való részvétel fontosságát hangsúlyozták Torontálvásárhelyen

2020.06.18
18:40
2020.06.18
19:12
Forrás
Pannon RTV
Lakossági fórumot tartottak szerda este a torontálvásárhelyi József Attilla Művelődési Otthonban.

A találkozón a vasárnapi választásokon való részvétel fontosságáráról is beszéltek. Az eseményen jelen volt többek között Pintér Anna-Mária tartományi képviselőjelölt, Sztojkó József, a VMSZ nagybecskereki önkormányzati listavezetője, Horti László, a VMSZ torontálvásárhelyi elnöke és egyben az antalfalvi önkormányzat listavezetője, illetve Kovács Elvira, a VMSZ alelnöke is.

Kovács Elvira, alelnök, VMSZ: „Nagyon sok emberrel találkoztam, és láttam a szemükben a bizakodást, a tenni akarást, attól függetlenül, hogy számbeli hátrányban vannak, főleg a Dél-Bánátban, egészen piciny magyar kis falucskákban, de keményen tartja őket a hit, és keményen kiállnak magyarságuk mellett, önazonosságuk mellett. Gyönyörű volt látni, mikor arról beszéltünk, hogy nem az a magyar, akinek a felmenői magyarok voltak, hanem, akinek az unokája is magyar lesz.”

Torontálvásárhely
lakossági fórum
József Attila Művelődési Otthon
Kovács Elvira
VMSZ

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.