Ugrás a tartalomra

Vannak kihívások, de stabil a biztonsági helyzet

2023.02.13
15:53
2023.02.13
17:59
Forrás
Tanjug
A koszovói helyzetről, a migránshelyzetről és az ukrajnai háború okozta kihívásokról is szó volt a Biztonsági Szolgálatok Koordinációs Testületének ülésén.

A Biztonsági Szolgálatok Koordinációs Testületének ülésén, amelyen a szerb államfő is jelen volt, megvitatták az aktuális koszovói biztonsági helyzetet. Szóba kerültek az ukrajnai válságnak a Szerbiára gyakorolt ​​hatásai és kihívásai, valamint az ország biztonságát állandó jelleggel fenyegető illegális bevándorlók okozta állapotok, különösen Vajdaság északi részén. Az ülést Ivica Dačić, a Nemzetbiztonsági Tanács titkára vezette. A találkozón arra a következtetésre jutottak, hogy az ország biztonságát fenyegető számos kihívás és fenyegetés ellenére a biztonsági helyzet Szerbiában stabil, és minden biztonsági szolgálat aktívan dolgozik a szerbiai és a régió békéjét és stabilitását, valamint polgárainkat fenyegető biztonsági kockázatok kiküszöbölésén.

biztonság
Szerbia
kihívások
fenyegetés

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.