Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

VMSZ: Szabadkának europer polgármesterre van szüksége!

2020-06-03
23:17
2020-06-03
23:37
Forrás
Pannon RTV
A VMSZ kampányának egyik fontos célja, hogy Szabadkának végre szabadkai polgármestere legyen, aki a balkanizálódás helyett a várost ismét az őt megillető közép-európai stílusban vezeti.

A Vajdasági Magyar Szövetség szerint fontos, hogy a leendő szabadkai polgármester ismerje a város történelmét, kultúráját, utcáit, embereit, és beszélje mindannyiuk nyelvét. Összefoglalónk a Közügyekből:

Vajdasági Magyar Szövetség
VMSZ
Választások 2020
Pásztor István
Dr. Pásztor Bálint
Szabadka
polgármester
önkormányzati

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.