Ugrás a tartalomra
TANJUG/ZORAN ZESTIC/bs

Vučić: Állandóan dolgozni fogunk azon, hogy Szerbia minél fejlettebb legyen

2021.11.28
11:33
2021.11.28
16:27
Forrás
Pannon RTV
Nem állunk le a munkával, állandóan dolgozni fogunk azon, hogy Szerbia minél fejlettebb legyen - mondta Aleksandar Vučić a tegnap esti SZHP közgyűlést követő ünnepi akadémián.

A Szerb Haladó Párt elnöke kifejtette, az elmúlt években autópályákat, új vasútvonalakat, több kórházat és tudományos-technológiai központot létesítettek, de ez még csak a kezdet. Vučić elmondta, a jó külpolitikai viszonyoknak köszönhetően Szerbiában a legolcsóbb a gáz és új gyárak nyíltak, amelyek további gazdasági növekedést hoznak az országnak. Leszögezte, céljuk, hogy fenntartsák a békét az országban.

„Túl kicsi ország vagyunk, és túl kevesen vagyunk, de túl nagy szívvel rendelkezünk, ahhoz, hogy megengedjük magunknak a konfliktusokat. Mások gerjesszenek konfliktusokat, de amit mi tenni fogunk, az az, hogy egyesítjük a népet. Egyesítjük a tisztességes és normális embereket, ez kell, hogy az egyetlen célja és egyetlen jövője legyen ennek a pártnak és országunknak. Köszönetet mondok önöknek azért, hogy ezeket az embereket képviselik, hogy egy tisztességes Szerbiát képviselnek, amely tűr, még akkor is, ha tudja, hogy erősebb, mert tudja, hogy az a legfontosabb, hogy egységesek legyünk.”

Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt
SZHP

Most

16:10

Átadták a Szent Száva-díjakat

Ezzel az elismeréssel Szent Száva napja alkalmából jutalmazzák meg azokat az egyéneket és szervezeteket, akik kiemelkedő eredményeket értek el többek között az oktatás és nevelés terén.

Népszerű

Kigyulladt egy szupermarket Szabadkán

Tűz ütött ki ma délután a szabadkai ócskapiac közelében. A sűrű, gomolygó füstöt az egész városban látni lehetett, a környéken alig lehetett kapni levegőt.

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.