Ugrás a tartalomra

Vučić: Állandóan dolgozni fogunk azon, hogy Szerbia minél fejlettebb legyen

2021.11.28
11:33
2021.11.28
16:27
Forrás
Pannon RTV
Nem állunk le a munkával, állandóan dolgozni fogunk azon, hogy Szerbia minél fejlettebb legyen - mondta Aleksandar Vučić a tegnap esti SZHP közgyűlést követő ünnepi akadémián.

A Szerb Haladó Párt elnöke kifejtette, az elmúlt években autópályákat, új vasútvonalakat, több kórházat és tudományos-technológiai központot létesítettek, de ez még csak a kezdet. Vučić elmondta, a jó külpolitikai viszonyoknak köszönhetően Szerbiában a legolcsóbb a gáz és új gyárak nyíltak, amelyek további gazdasági növekedést hoznak az országnak. Leszögezte, céljuk, hogy fenntartsák a békét az országban.

„Túl kicsi ország vagyunk, és túl kevesen vagyunk, de túl nagy szívvel rendelkezünk, ahhoz, hogy megengedjük magunknak a konfliktusokat. Mások gerjesszenek konfliktusokat, de amit mi tenni fogunk, az az, hogy egyesítjük a népet. Egyesítjük a tisztességes és normális embereket, ez kell, hogy az egyetlen célja és egyetlen jövője legyen ennek a pártnak és országunknak. Köszönetet mondok önöknek azért, hogy ezeket az embereket képviselik, hogy egy tisztességes Szerbiát képviselnek, amely tűr, még akkor is, ha tudja, hogy erősebb, mert tudja, hogy az a legfontosabb, hogy egységesek legyünk.”

Aleksandar Vučić
Szerb Haladó Párt
SZHP

Most

17:13, Frissítve: 17:34

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.