Ugrás a tartalomra

Vučić és Pásztor a Szerbia számára fontos kérdésekről egyeztetett

2022.10.19
12:34
2022.10.19
12:40
Forrás
Vajdasági RTV, Facebook
Minden olyan kérdésről egyeztetett Aleksandar Vučić és Pásztor István, amelyek Szerbia számára fontosak.

A szerb államfő Instagram-profilján azt írta, nagyszerű beszélgetést folytatott a Vajdasági Magyar Szövetség elnökével az ország jövője szempontjából fontos kérdésekről. Emellett megerősítettük a magyar és a szerb nép nagy és őszinte barátságának fontosságát – tette hozzá Vučić.

Pásztor István Facebook-bejegyzésben azt írta, szó volt a legégetőbb, mindannyiunkat terhelő ügyekről, az orosz-ukrán háború okán fokozódó helyzetről, a magyar-szerb kapcsolatok aktualitásairól, a koalíciós megállapodásról és a kormányalakításról, a VMSZ jövőbeli szerepvállalásáról, a migrációs helyzetről és a palicsi fejlesztések állapotáról és kilátásairól is. Csak együttműködve, egymást megbecsülve és megértve tudunk talpon maradni, írta Pásztor.

Aleksandar Vučić
Pásztor István
SZHP
VMSZ
Szerb Haladó Párt
Vajdasági Magyar Szövetség

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.