Ugrás a tartalomra

Vučić gratulált Bidennek, köszönetet mondott Trumpnak

2020.11.08
13:57
2020.11.08
15:24
Forrás
Szerbiai RTV
Aleksandar Vučić gratulált Joe Bidennek, az Amerikai Egyesült Államok megválasztott elnökének.

A szerb államfő azt írta, őszintén gratulál, valamint bölcsességet és elszántságot kíván a jelenlegi kihívásokkal való szembenézéshez, az USA és a világ érdekében is. Vučić hozzátette, reméli, hogy a továbbiakban is olyan jó együttműködést tudnak ápolni Bidennel, ahogyan korábban Donald Trumppal. Trumpnak ezért nagyon hálás vagyok - írta a szerb államfő a Twitteren.

Ivica Dačić, a köztársasági parlament elnöke is beszélt az amerikai elnökválasztás eredményéről. Elmondta, Szerbia továbbra is jó kapcsolatot ápol az USA-val, illetve aláhúzta, hogy a washingtoni egyezményben foglaltak Szerbiára eső részét továbbra is végrehajtja az ország, attól függetlenül, hogy ki az amerikai elnök.

Aleksandar Vučić
Donald Trump
gratulál
köszönet
amerikai
elnökválasztás

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.