Ugrás a tartalomra
Pixabay/OpenClipart-Vectors

Montenegró megnyitotta határait, de Szerbia előtt egyelőre nem

2020-06-01
10:21
Forrás
Vajdaság Ma
Mától karanténkötelezettség nélkül utazhatnak be 24 ország polgárai az országba. Szerbia továbbra sem szerepel ezen a listán.

Montenegróba csak olyan országból érkezhetnek az utazók, ahol a koronavírus-fertőzés okozta megbetegedés aktív eseteinek száma százezer lakosra nézve nem haladja meg a 25-öt. Ez az intézkedés vonatkozik a listán szereplő országok lakosaira is. Szerbia egyelőre nem felel meg a kritériumoknak.

Montenegró
határ
Szerbia

Most

16:18, Frissítve: 16:27

Újra vesztegzár alatt van Melbourne

Az intézkedés mintegy ötmillió ausztráliai lakost érint, az emberek csak munkába, iskolába, bevásárolni vagy orvosi vizsgálatra mehetnek, egyébként az otthonukban kell tartózkodniuk.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.