Ugrás a tartalomra

Az Olympiakoszt várja a TSC

2023.10.04
19:20
2023.10.05
19:23
Forrás
Pannon RTV
A görög Olympiakosszal játszik csütörtökön a TSC Topolyán, az Európa Liga csoportkörének második fordulójában. A görögök is motiváltan érkeznek a mérkőzésre, mivel a TSC-hez hasonlóan az első körben ők is vereséget szenvedtek.

Az Olympiakosz az első körben a Freiburgtól kapott ki, míg a TSC a West Hamtől. Palágyi Szabolcs elmondta, a topolyai labdarúgócsapat csütörtökön történelmi mérkőzést játszik a görög csapattal. A TSC vezérigazgatója hozzátette, számukra ez nagy kihívás, mindent bevetnek majd a siker érdekében. A meccs 18 óra 45 perckor kezdődik a TSC Arénában.

„Számunkra ez egy nagy kihívás is, mert egy ilyen nagy csapatot tudunk vendégül látni. Én úgy érzem, kiindulva abból a játékból, amit produkáltunk Londonban, hogy a csapat vérszemet is kapott. Megpróbáljuk meglepni majd az Olympiakoszt. Ami a mindennapi előkészületeket illeti a mérkőzésre, valójában semmi különös nem történik, semmi különöset nem csinálunk. Ugyanúgy zajlanak az edzések, ugyanúgy készülünk elő a mérkőzésből, az ellenfélből. Az ellenfélből való felkészülés pedig számunkra nagyon fontos lesz ahhoz, hogy pozitív eredményt tudjunk elérni. Ami biztos, hogy kemény ellenfél leszünk, megpróbálunk nagyon okosan játszani.”

Olympiakosz
Topolya
Európa Liga
görög
Palágyi Szabolcs

Most

20:30

Európa melegszik a leggyorsabban a kontinensek közül

Európa hőmérséklete a globális átlag nagyjából kétszeresével emelkedik – jelentette az AP hírügynökség az ENSZ Meteorológiai Világszervezete (WMO) és az Európai Unió klímaváltozási szolgálata, a Copernicus legfrissebb jelentéseire hivatkozva.
19:54

Megkezdte a támogatói aláírások gyűjtését a VMSZ

Magyarkanizsa, Topolya és Zenta község területén kezdte az önkormányzati listaállításhoz szükséges támogató aláírások gyűjtését a Vajdasági Magyar Szövetség. A párt Topolyán ma elsőként adta át listáját, így az egyes sorszámmal indulnak.
18:48, Frissítve: 19:19

Táncolt a tavasz a Népkörben

A tánc világnapja alkalmából a szabadkai Népkör Magyar Művelődési Központ idén is megszervezte a Táncoló tavasz elnevezésű rendezvényt. A regionális gyermek és ifjúsági néptánc találkozón közel 200 fiatal lépett színpadra.
15:14, Frissítve: 18:25

Újraszentelték a Ladányi-keresztet

Újraszentelték a Törökbecse és Basahíd közötti országút mentén álló Ladányi keresztet. Törökbecse polgárai a közelben zajló 1849-es csatában elesett névtelen hősök emlékére állíttatták fel annak idején.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.