Ugrás a tartalomra
TANJUG/MILOS MILIVOJEVIC/nr

Döntőbe jutott Đoković Belgrádban

2022.04.23
17:40
Forrás
Pannon RTV
Bejutott a Belgrádban zajló tenisztorna döntőjébe Novak Đoković.

A szerb világelső ezúttal is hatalmasat küzdött és szetthátrányból fordítva, 4:6, 6:1, 6:2 arányban verte az orosz Karen Khachanovot.

Đoković a vasárnapi fináléban a Fabio Fognini-Andrey Rublev párharc győztesével csap össze a bajnoki serlegért. A torna győztese 250 pontot gyűjthet az ATP világranglistáján.

Novak Đoković
tenisz
Belgrád

Kapcsolódó tartalmak

Most

18:55, Frissítve: 19:12

Három vajdasági díjazott az Életmese-pályázaton

Három vajdasági díjazottja lett az idei Életmese-pályázatnak, amelynek díjátadóját ma tartották a magyar Országházban. A pályázatot 14 évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megőrizzék a családtörténeteket szerte a Kárpát-medencében.
18:29

Egy kis deszka is menthet életet

A frissen kirepült fecskék és más kismadarak eleinte ügyetlenek és hamar képesek beleesni egy medencébe, vagy vízgyűjtőbe - hívja fel a figyelmet a Mályi Madármentő Állomás.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.