Ugrás a tartalomra

Egy kivétellel a magyar versenyzők elődöntősök kajak-kenuban

2021.08.06
07:31
2021.08.06
10:50
Forrás
MTI
Egyetlen kivétellel minden magyar versenyző elődöntőbe jutott kajak-kenuban a tokiói olimpián.

Futamában a második helyen végezve megy tovább a Balla Virág, Takács Kincső kenu kettes 500 méteren, Adolf Balázs pedig kenu egyes 1000 méteren. A szám másik magyarja, a Tokióba kisebb betegséggel érkezett Fejes Dániel előbb hatodik, majd a reményfutamban ötödik lett, így ő befejezte olimpiai szereplését.

Egyből az elődöntőbe jutott a női kajak négyes is. A férfi kajak négyesek 500 méteres reményfutamát a magyar egység nagy küzdelemben megnyerte, így ők is elődöntősök.

A szabadfogású birkózó, Muszukajev Iszmail első meccsét megnyerte, majd kikapott.

Helebrandt Máté a 17., Venyercsán Bence a 20. helyen végzett 50 kilométeres gyaloglásban.

A ritmikus gimnasztikában induló Pigniczki Fanni nem jutott a legjobb tíz közé, így nem döntős.

Ma egyébként azt is közzé tették, hogy a kajak egyesek 1000 méteres versenyének olimpiai bajnoka, Kopasz Bálint viszi a magyar zászlót a tokiói olimpia vasárnapi záróünnepségén.

Tokió
olimpia
kajak-kenu
magyar
birkózó

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.