Ugrás a tartalomra

Férfi vízilabda BL - Belgrádban lesz a következő három nyolcas döntő

2021.04.15
17:48
Forrás
MTI
Idén Belgrád ad otthont a férfi vízilabda Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének, és jövőre, illetve 2023-ban is a szerb főváros lesz a torna házigazdája.

Az eredetileg kijelölt házigazda, Hannover a koronavírus-járvány miatti utazási korlátozások következtében nem tudja betölteni a házigazda szerepét. A vizes sportágak európai szövetségének csütörtöki sajtóközleménye szerint az idei nyolcas döntőre június 3-5-én kerül sor zárt kapuk mögött, buborékrendszerben, a szerb főváros új, feltörekvő klubja, a rendező Novi Beograd fedett uszodájában.

A férfi BL végjátéka nyolc év után tér a Belgrádba, ugyanis 2013-ban ott rendezték a négyes döntőt. Az idei szezonban egyébként egyetlen szerb csapat sem tagja a csoportkör mezőnyének. A Novi Beograd a következő két idényben szabadkártyával biztosan ott lesz a nyolcas döntőben, és akkor már szabadtéri medencében játsszák a meccseket.

vízilabda
Bajnokok Ligája
Belgrád

Most

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.