Ugrás a tartalomra
pixabay/brokerx

Kikapott a Crvena zvezda a Hoffenheimtől

2020-10-22
22:56
Forrás
Szerbiai RTV
Kikapott a Crvena zvezda labdarúgó csapata a német Hoffenheimtől az Európa-liga csoportkörének első mérkőzésén.

Az első gól a 64. percben született, amikor a Crvena zvezda félpályánál elvesztette a labdát. Az ellenfél a földön maradó Nikolić ellenére is folytatta az akciót, végül Baumgartner talált a hálóba.

A 93. percben Dabbur döntötte el véglegesen a meccs sorsát. Találatával beállította a végeredményt, a 2:0-t.

Az L csoport másik mérkőzésén a cseh Slovan Liberec 1:0-ás győzelmet aratott a belga Gent ellen.

A csapatok október 29-én csapnak ismét össze. Akkor a Zvezda a Liberec csapatával, a Hoffenheim pedig a Gent labdarúgóival mérkőzik meg.

Crvena zvezda
Hoffenheim
foci
labdarúgás
Európa-liga
csoportmérkőzés

Most

16:29

Tatai vadlúd sokadalom

Rekordszámú vadludat figyeltek meg hétfőn a tatai Öreg-tavon, Magyarországon. Az 1980-as évek közepétől nem számoltak a madár- és természetvédelmi szakemberek annyi vadludat a tavon, mint december első napján.
16:27, Frissítve: 16:35

Újabb ámokfutás Németországban

Emberek közé hajtott egy autós a németországi Trierben egy sétálóutcában, a város polgármesterének tájékoztatása szerint ketten meghaltak, tízen megsérültek.
14:33, Frissítve: 14:43

Égető szükség lenne terelőútra Temerinben

Temerin főutcáján folyamatos a személy- és teherforgalom. Elsősorban Újvidék vonzáskörzete miatt nagy az észak-dél irányú forgalom. A település tehermentesítése miatt régóta aktuális kérdés egy kerülőút kiépítése.
14:25

Szabadkára is visszaszivárognak a migránsok

Szabadkára is egyre több migráns tér vissza, és próbálkozik meg ismét nekivágni a magyar határkerítésnek. Amióta legutóbb összeszedték és távolabbi szerbiai befogadóközpontokba szállították el őket, néhány napig nyugalom volt a városban.

Népszerű

Az új év új nyugdíjkorhatárt hoz

Két hónappal hosszabb ideig kell dolgozniuk a nőknek Szerbiában 2021. január elsejétől, hogy öregségi nyugdíjba vonulhassanak. Be kell tölteniük a 60 év, két hónapot.