Ugrás a tartalomra

Konferencia-liga - A Fiorentina a hajrában egyenlített a Ferencváros ellen

2023.10.06
07:24
2023.10.06
11:32
Forrás
MTI
A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön az idén döntős olasz Fiorentina vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének második fordulójában, de így is élen maradt a négyesében.

Varga Barnabás idénybeli 18. góljával juttatta előnyhöz a zöld-fehéreket 25 perc után, a második félidő elején pedig a francia Ibrahim Cissé fejelt a hazai kapuba. A firenzei együttes aztán a 60. percben végrehajtott hármas csere után átvette az irányítást, majd a cseh Antonin Barak fejesével szépített is, a hosszabbításban pedig a francia Jonathan Ikone találatával egyenlített.
    A magyar bajnoknak így megszakadt a tíz tétmérkőzésen át tartó győzelmi sorozata, de a veretlensége tovább folytatódott. A Ferencváros a három hét múlva sorra kerülő harmadik körben az ugyancsak négypontos, de kevesebb szerzett gólja miatt második belga Genk vendége lesz.

A csoport másik meccsén a Čukarički otthon szenvedett 2-0 arányú vereséget a Genk csapatától, így ők nulla ponttal a táblázat utolsó helyén állnak.

Ferencváros
Konferencia-liga

Most

14:52, Frissítve: 14:58

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.
11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.