Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP/NTB Scanpix/Fredrik Varfjell

Magabiztos győzelem Oslóban

2022.09.27
23:14
2022.09.27
23:28
Forrás
Pannon RTV
A szerb labdarúgó-válogatott 2:0-ra nyert a norvégok ellen a Nemzetek Ligájában és ezzel biztosította a feljutást az A divízióba.

A mérkőzést a hazai csapat kezdte jobban és már az első percben veszélyeztették a szerb kaput. A fehérben játszó vendégek fokozatosan vették át a mérkőzés irányítását. Az első gólra azonban egészen az első félidő hajrájáig várni kellett. Ekkor egy a bal szélen végigvitt támadás után Kostić beadását Vlahović értékesítette.

Tanjug/AP/NTB Scanpix/Fredrik Varfjell

A fordulást követően is nagy nyomást gyakorolt a szerb csapat a norvégok védelmére, ez meg is hozta az eredményt. Az  54-ik perceb a norvégok elvesztették a középpályán a labdát, Tadić Ilićet indította, a Verona középpályása pedig önzetlenül Mitrović elé gurított, ő pedig magabiztosan a norvég kapu sarkába helyezte a labdát. A mérkőzés további részében is maradt a szerb fölény, több helyzetet is kialakítottak, de újabb gólt már nem sikerült szerezniük.

Tanjug/AP/NTB Scanpix/Javad Parsa

Az oslói győzelmével Szerbia 13 ponttal az első helyen végzett a Nemzetek Ligája B divíziójának 4. csoportjában. Ez azt jelenti, hogy jövőre a legerősebb európai csapatokkal játszanak majd a Nemzetek Ligájában.

labdarúgó Nemzetek Ligája

Most

Népszerű

Leszámolás történhetett Horgoson

Lövöldözés volt csütörtökön Horgoson. Valószínűleg leszámolás történt két migránscsoport között, néhányan meg is sérültek.