Ugrás a tartalomra

Mi a csókai asztaliteniszezők titka?

2023.09.21
22:17
Forrás
Pannon RTV
Sikeres és egyre népszerűbb a pingpong Csókán.

Jelenleg kezdő és profi csapata is van a Csóka-Goodwill Asztalitenisz Klubnak. A klub célja visszahozni a régi fényét, országos bajnokokat nevelni, valamint minőségi munkát és fejlődési lehetőséget biztosítani a játékosok számára. Szinte minden nap zajlik az edzés a klubnál. A fiatalok szeretnek ide járni, jól érzik magukat az edzéseken és a versenyeken is jól szerepelnek.

A klubnak jelenleg mintegy 20 utánpótlás versenyzője van, valamint profi csapatai is vannak. A klub egyik legnépesebb rendezvénye minden évben a Szabó István Emléktorna. A neves asztaliteniszező pályafutása alatt több, mint 200 bajnoki, és több tíz Európa-bajnoki titulussal gazdagította a Csókai Asztalitenisz klubot.

asztalitenisz
Közügyek
Csóka-Goodwill Asztalitenisz Klub
pingpong

Most

14:04, Frissítve: 14:12

Elhunyt Czakó Gábor, író

A vajdasági gyökerekkel is rendelkező, Kossuth- és József Attila-díjas író, kritikus, nyelvrégész, a nemzet művésze szerdán hajnalban, hosszú betegség után halt meg életének 82. évében.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.