Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Kerekes Rudolf

Nemzetközi műkorcsolya verseny Belgrádban

2019-03-13
10:11
2019-03-13
17:46
Forrás
Pannon RTV
A Belgrade Trophy versenyen Szerbia és a környező országok legjobb korcsolyázói mutatták be versenyprodukcióikat. Kovács Anita, a szabadkai Spartacus versenyzője a szabad programban ezüstérmes lett.

Két napig a műkorcsolyázásé volt a főszerep a belgrádi Pionir jégcsarnokban. A Belgrade Trophy Szerbia legrangosabb korosztályos műkorcsolya versenye, ahol a szerbiai versenyzők megmérettethetik magukat a környező országok sportolóival.

Szabadkán március elseje óta már nem működik a városi műjégpálya. Kovács Anita amíg tehette minden nap edzett a szabadkai jégpályán. A kitartó gyakorlás meghozta az eredményét. Anita szabad programjával második lett a 15 évnél idősebbek mezőnyében.

Kovács Anita, Spartacus Műkorcsolya Klub, Szabadka: „Nem volt a legjobb versenyem és fellépésem sem. Tavaly és az idén is volt már sokkal jobb korcsolyázásom is. Azonban elégedett vagyok, mert így is sikerült megszereznem a második helyet.”

A Spartacus sportolója az idény további részében a Szegedi Ice Team Klub segítségének köszönhetően Szegeden tud készülni a versenyekre.

Takács Erzsébet, szülő, Szabadka: „Mivel Szabadkán már nincs jegünk, heti egy alkalommal Szegedre járunk edzeni. Ez nem sok, de több mint a semmi, így tudjuk valahogyan formába tartani a versenyzőket.”

Anita édesanyja elmondta, lánya kitartó és szereti a sportot, célja, hogy ameddig csak lehet, versenyezzen, utána viszont edzőként szeretne a jég közelében maradni.

műkorcsolya
Belgrád

Most

Népszerű

Bombarobbanás történt Topolyán

Csütörtök éjjel fél tizenegy körül a Ljubljanai utca 16-os szám alatt, B. L. otthona előtt robbant a bomba egy magyar rendszámtáblás autó alatt – adta hírül egy helyi (mojabackatopola.rs) hírportál.
Mentőautó

Holtan találtak egy 15 éves fiút Topolyán

A topolyai Bartók Béla utca egyik házában ma a reggel holtan találták a 15 éves O. A. -t. A kiskorú holttestét állítólag barátjának a dédanyja találta meg az ágyban.