Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Francisco Seco

Piksi: Az eredmény kudarc, de nem hibáztatom a játékosokat

2022.12.03
10:01
Forrás
Pannon RTV
Dragan Stojković, a szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elmondta, a sasok ugyan eredménykudarcot éltek át Katarban, de gratulált játékosainak a maximális teljesítményhez.

Piksi optimista, és azt mondta: jobbak lesznek, mennek a németországi Európa-bajnokságra! A szerb közmédia műsorában elmondta, úgy véli, a Svájc elleni tegnap esti meccs első félidejében jók voltak, de olyan hibákat követtek el, amelyeknek nem szabadna megtörténnie. Néhány dolgot korrigálnunk kell, már márciusban elkezdődnek az EB-selejtezők, 2024-ben pedig Németországban szeretnénk lenni. A nemzeti csapat céljai között szerepel a folytonosság a nagy versenyeken - tette hozzá a szerb szövetségi kapitány. Piksi megköszönte a szerbiai szurkolók támogatását a katari világbajnokság előtt és alatt.

Dragan Stojković, szövetségi kapitány, szerb labdarúgó-válogatott: „Az első félidő, azt hiszem, nagyon korrekt volt, és 0:1-ről sikerült megfordítanunk az állást a javunkra. Úgy gondoltam, az első félidő így is ér majd véget, aztán jött egy sokkoló gól, egyenlítettek, egy-két perccel a félidő vége előtt. Ilyesminek nem szabad megtörténnie. Sokkal okosabbnak kellett volna lennünk, sokkal tapasztaltabbaknak, hogy tudjuk az adott pillanatban, hogyan viselkedjünk a pályán, mit tegyünk, amikor a labda nálunk van, vagy nincs nálunk.”

Dragan Stojković
Dragan Stojković Piksi
labdarúgó-válogatott
Szerbia
Svájc

Most

Népszerű