Ugrás a tartalomra

Suárez egy góllal két csapatot ejtett ki a világbajnokságról

2018.06.20
18:57
2018.06.20
19:03
Forrás
Pannon RTV, 24.hu, MTI
Uruguay a második csoportmeccsét is megnyerte az oroszországi labdarúgó világbajnokságon.

A dél-amerikai csapat 1-0-ás eredménnyel múlta felül Szaúd-Arábia válogatottját. A mérkőzés egyetlen gólját Luis Suárez szerezte a 23. percben. Ezzel Uruguay hat ponttal - a rosszabb gólkülönbség miatt - a második helyen áll az A csoportban, Szaúd-Arábia két vesztes mérkőzéssel pedig az utolsó helyen. 

Ezzel a győzelemmel Uruguay nemcsak a saját, hanem a házigazda Oroszország számára is biztosította a helyet a legjobb 16 között a labdarúgó-világbajnokságon az A csoport küzdelmeinek második fordulóját követően. Az orosz és az uruguayi válogatott jövő hétfőn egymás ellen dönt a csoportelsőségről.

Uruguay
Szaúd-Arábia
labdarúgás
Oroszország

Most

19:06, Frissítve: 19:27

Húsvéti kirakodóvásár Pancsován

Hetedik alkalommal rendeztek húsvéti kirakodóvásárt Pancsován. A városhoz tartozó települések nőszervezetei és magánszemélyek kínálják fel kézműves portékáikat és ünnepi süteményeiket.
17:13, Frissítve: 18:46

„Európa reménye, a túlélés reménye Közép-Európa”

A CPAC Hungary második napján több hazai, külhoni és külföldi konzervatív politikus mellett beszédet mondott Gulyás Gergely magyar Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági- és külügyminisztere is.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.