Ugrás a tartalomra
Tanjug/AP Photo/Olivier Matthys

Szerbia-Azerbajdzsán mérkőzés ma este

2021.10.12
15:21
2021.10.12
15:28
Forrás
Pannon RTV
A szerb labdarúgó-válogatott is vb-selejtezőt játszik ma este. Az ellenfél az A csoport utolsó helyén álló Azerbajdzsán lesz.

Amennyiben Szerbia megnyeri az összecsapást, akkor továbbra is saját kezében tartja majd a világbajnokságra való kijutás esélyét, és a kvalifikációk utolsó körében a Portugália elleni meccs dönti el, hogy ki végez majd a csoport első, illetve második, pótselejtezőt érő helyén.

A Szerbia - Azerbajdzsán mérkőzés 20:45-kor kezdődik.

Szerbia
Azerbajdzsán
vb-selejtező
foci
futball

Most

12:28

Kevés termés, alacsony ár - Bajban az almatermesztők

Már évek óta nem kecsegtető az almatermesztők helyzete Szerbiában, így Észak-Bácskában sem. Sem az időjárás, sem a piaci és felvásárlói körülmények nem kedveztek a termelőknek. Azt mondják, ennyi pénzért nem éri meg külföldre szállítani.
11:07, Frissítve: 11:15

Új helyszínre kerül a palicsi Kalandpark

Az elmúlt év októberében még a strandon kezdték el építeni, immár viszont a Palicsi Állatkertben kapott helyet. Az erről szóló döntést a helyi önkormányzat és a Palics Park Kft. közösen hozta meg.

Népszerű

Aleksandar Vučić: Aki mer, az nyer

Aki mer, az nyer - mondta magyarul Aleksandar Vučić szerb államfő Horgoson. Ezzel a mondattal Orbán Viktor magyar miniszterelnök Szerbia felé irányuló politikáját jellemezte.