Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Szerbia simán győzött Litvánia ellen

2019-06-10
23:10
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia labdarúgó válogatottja Belgrádban 4:1 arányú győzelmet aratott a litván csapat felett a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat B csoportjában.

Aleksandar Mitrović duplázott, Luka Jović és Adem Ljajić egy-egy gólt rúgott. 

A csoport táblázatán Ukrajna vezet négy meccsen begyűjtött tíz ponttal, a második Luxemburg ugyancsak négy lejátszott mérkőzésen szerzett négy ponttal. A szerb válogatott a harmadik meccs után négy ponttal a harmadik helyen áll. Portugália a negyedik, Litvánia a sereghajtó egy ponttal.

labdarúgó
Szerbia
Litvánia

Most

15:13, Frissítve: 15:38

Látványosan fejlődnek a péterrévei gazdák

Első ízben tartottak családi napot és mezőgép-kiállítást Péterrévén a VMSZ helyi szervezetének szervezésében. Fő célja a tapasztalatcsere, a mezőgazdaság népszerűsítése és persze a szórakozás volt.
14:52

Szerbia támogatja a hazai vállalatokat

A belföldi vállalatok, amelyek legalább ötven embert foglalkoztatnak, azok viszik előre Szerbiát a fejlődés útján - jelentette ki Siniša Mali a pružatovaci Bibli cégben tett látogatásakor.

Népszerű

Párját ritkító menyegző volt Palicson

Vidékünkön ma már ritkaságszámba megy az ősi zsidó hagyomány szerinti esküvő. Ezért is volt látványos és párját ritkító a pénteken Palicson megtartott menyegző.

Halálos baleset Ásotthalomnál

Halálos autóbaleset történt Ásotthalom közelében ma hajnalban, az 55-ös főúton - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.