Ugrás a tartalomra
Tanjug/Dimitrije Goll

Szerbia simán győzött Litvánia ellen

2019-06-10
23:10
Forrás
Szerbiai RTV
Szerbia labdarúgó válogatottja Belgrádban 4:1 arányú győzelmet aratott a litván csapat felett a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezősorozat B csoportjában.

Aleksandar Mitrović duplázott, Luka Jović és Adem Ljajić egy-egy gólt rúgott. 

A csoport táblázatán Ukrajna vezet négy meccsen begyűjtött tíz ponttal, a második Luxemburg ugyancsak négy lejátszott mérkőzésen szerzett négy ponttal. A szerb válogatott a harmadik meccs után négy ponttal a harmadik helyen áll. Portugália a negyedik, Litvánia a sereghajtó egy ponttal.

labdarúgó
Szerbia
Litvánia

Most

09:51, Frissítve: 09:58

Bemutatkozott a The Spark zenekar Palicson

Palicson a Magyar Művelődési Központban mutatkozott be a huszonévesekből álló The Spark zenekar. Az együttes egy órás műsorral készült, a járványhelyzet miatt azonban alig volt látogató.
08:48

Két igazi nyári nap áll előttünk

A legmagasabb nappali hőmérséklet ma elérheti a 33 fokot is. Szombaton még nagyobb kánikulára van kilátás gyenge és mérsékelt széllel. Ekkor 32-34 fok között lesznek a hőmérsékleti maximumok.

Népszerű

Megtalálták csantavéri kisfiút

Este fél nyolc körül előkerült a ma délután Csantavéren eltűnt kisfiú. Réti Dénes jól van, a szülei köszönik a segítséget a fiú felkutatásában.

Vučić: holnap döntenek a szigorításokról

Aleksandar Vučić szerb elnök ma délután is sajtótájékoztatót tartott. Elmondta, hogy a járványügyi helyzettel kapcsolatban a konkrét intézkedésekről holnap döntenek.

302 új eset és 5 áldozat Szerbiában

5 személy vesztette életét a koronavírus szövődményeinek következtében Szerbiában az elmúlt 24 órában, és 302 újabb fertőzöttet regisztráltak. Cikkünk folyamatosan frissül.