Ugrás a tartalomra

Borsos ára van a szilveszterezésnek

2022.12.25
11:55
Forrás
Szerbiai RTV
Ezer euró - ennyibe kerül az újévvárás Kopaonikon, ha elnöki lakosztályt vesznek ki. Az árban nemcsak a szállás és az ünnepi menü van benne, hanem egy ismert előadó fellépése is.

Nagy az érdeklődés, bár sokan az utolsó pillanatban mégis lemondták a hegyvidéki központba szóló útjukat, mivel nem esik a hó.

Divčibare is népszerű, bár nem havas a táj, és az árak még magasabbak lettek - a magánszállások 40 százalékkal drágábbak, a szállodai szobák pedig ötödével kerülnek többe, mint korábban.

Ennél borsosabb árak azokra várnak, akik Zlatiborra látogatnak.

szilveszter
drága
Kopaonik
Zlatibor
Divčibare

Most

18:59

Család, mindenki bástyája

A párok több mint felének csak egy gyermeke van és ezen változtatni kell - jelentette ki Darija Kisić Vranjéban, a Család, mindenki bástyája elnevezésű projekt eredményeinek bemutatásán.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.

Az egekbe szökött a malachús ára

Élősúlyban öt-hatszáz dinár, a hentesüzletekben a felpucolt malachús kilogrammja 900, de helyenként akár már az ezer dinárt is elkérik érte.