Ugrás a tartalomra

Elrajtolt az oromi Malomfesztivál

2023.08.11
09:41
2023.08.11
17:18
Forrás
Pannon RTV
Egész napos programokkal, különleges fellépőkkel, jó hangulattal várják az elkövetkező napokban az oromi malom mellé látogatókat. A cél az idén is az, hogy az egész család jól érezze magát a fesztiválon.

Idén már kilencedik alkalommal nyitotta meg kapuit az oromi malom tövében a Malomfesztivál. Az esti órákban egymást követték a koncertek, hiszen az idén öt színpad kínálata közül válogathatnak a fesztiválozók.

Tóth Kalocsai Krisztina Adáról érkezett: „Őszintén szólva mi már évek óta szerettünk volna ellátogatni a Malomfesztiválra, csak úgy jött ki a lépés, hogy ez nem sikerült. Idén viszont mindent félretettünk és eljutottunk. Nekem ez az első alkalom, hogy eljöttem, eddig nagyon tetszik a hangulat, az egész fesztivál atmoszférája, biztos vagyok benne, hogy vissza fogunk térni a következő évek során."

Voltak, akik nem mindennapi módon, tandem biciklivel érkeztek a jó hangulatú háromnapos fesztiválra.

Bere Bálint, Budapest: „Mát többször voltunk itt, már negyedik alkalom, hogy itt vagyunk. Tavaly is voltunk, illetve a covid előtt kétszer. Az ismerőseim ajánlották, hogy nagyon kis szabad szellemű fesztivál, ahol nagyon sokféle ember megfordul és sokféle zenét játszanak, illetve kézműves foglalkozások is vannak, nagyon tetszett, és ebből hagyományt építettünk, igyekszünk minden évben eljönni."

A fesztivál titka a családias környezetben, illetve abban rejlik a szervezők szerint, hogy itt mindenki szabadon érezheti jól magát.

Jovanović Dániel, szervező: „Nagyon örülök annak, hogy idén még masszívabb azoknak a gyerekes családoknak a száma, akik meglátogattak minket. Úgy gondolom, hogy ez nekünk nagyon fontos, mivel a kommunikációnk is erre éleződik ki, főleg az utolsó pár évben, hogy egy családi rendezvény szeretnénk lenni, ahol a héttől a hetvenhét évesig szinte bárki megtalálja a saját szórakozását."

Az elkövetkező napokban is számos együttes, lemezlovas, délutáni program várja az oromi malom mellé látogatókat. A részletes program a fesztivál honlapján olvasható.

Malomfesztiivál
Orom
fesztivál

Kapcsolódó tartalmak

Most

07:35

Érkezik a csapadék

A reggeli órákban Szerbia déli vidékein már esett, késő délutánra pedig az ország többi részén is megvastagszik a felhőzet. Késő délutánra Vajdaságba is megérkezhet a csapadék.
21:33, Frissítve: 21:53

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.
19:36, Frissítve: 08:14

Ismét a VMSZ adja a tartományi házelnököt

Miloš Vučevićtyel egyeztetett dr. Pásztor Bálint Belgrádban. A Vajdasági Magyar Szövetség elnöke a Szerb Haladó Párt elnökével a koalíciós szerződésről és az együttműködés folytatásáról tárgyalt.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.