Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Horgolótanfolyam Magyarkanizsán

2021.10.13
18:53
2021.10.13
19:52
Forrás
Pannon RTV
Véget ért a horgolótanfolyam Magyarkanizsán, melynek a Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény adott otthont.

A képzésen 15 személy vett részt, akik a horgolás alapjait sajátították el. A 20 órából álló programot idén a tartományi oktatási titkárság támogatásával valósították meg.

Nádi Baráth Mária, oktató, Magyarkanizsa: „Mindenkivel nyilván a saját tempójában haladtunk, és szépen fokozatosan építettük fel. Kipróbáltunk több technikát, megtanultuk az alapelemeket elkészíteni és a végén a záró elemként gyümölcsöket és zöldségeket készítettünk pamut fonálból, amit majd az óvodásoknak fogunk ajándékozni.”

Cnesa Oktatási és Művelődési Intézmény
Magyarkanizsa

Most

15:28

Sűrű fekete füst Szabadka felett

Az ócskapiacnál lévő Svetofor nevű áruház kapott lángra. A tűz a tetőszerkezetben keletkezett, valószínűleg az elektromos vezetékek hibája miatt, de ezt még senki nem erősítette meg.
15:23

Csaknem 20 ezer új fertőzött

Ismét megdőlt a napi fertőzött-rekord Szerbiában, soha nem regisztráltak még ennyi koronavírusos beteget egy nap alatt az országban - csaknem 20 ezer új fertőzöttet vettek nyilvántartásba. Csaknem 40 ezer tesztből 19 901 lett ezúttal pozitív.

Népszerű

Rendőrök lepték el Horgost

Rendőrök lepték el ma reggel Horgost. Feltételezhetően azt az eltűnt férfit keresik, akinek múlt hétvégén veszhetett nyoma a településen.

Meghalt Gaspard Ulliel

A színész síbaleset után vesztette életét. Egyebek mellett a Hannibál ébredése című filmből ismerhetjük.