Ugrás a tartalomra
pixabay/12019

Már biztos, hogy a beoltottak nyaralhatnak Görögországban

2021-01-26
17:44
2021-01-26
17:51
Forrás
Pannon RTV
Aki nem vette fel a vakcinát, az teszttel utazhat a tengerpartra.

Május elsejétől ismét nyaralhatnak Görögországban azok, akik felvették a koronavírus elleni védőoltást - erről állapodtak meg az illetékes miniszterek. Védőoltás nélkül csak PCR teszttel vagy negatív antitestteszttel utazhatunk a görög tengerpartra, a határátkelőkön azonban véletlenszerű gyorsteszteket is végeznek majd. A két ország közötti megegyezés május 1 és október 1 között lesz érvényben.

nyaralás
vakcina
védőoltás
Görögország

Most

17:10, Frissítve: 17:23

Megkapta az oltást Áder János

A magyar köztársasági elnök néhány nappal ezelőtt kapta meg az értesítést háziorvosától, hogy sorra kerül és kínai vakcinát ajánlott fel neki.
16:00, Frissítve: 17:43

Antalfalván is folyamatos az oltás

Javában zajlik a koronavírus elleni oltás beadása Antalfalva községben is. A kínai Sinopharm, az amerikai-német Pfizer-BioNTech és a brit-svéd AstraZeneca által gyártott oltóanyagok közül választhatnak az oltakozni vágyók.

Népszerű

Megtalálták az eltűnt niši fiú holttestét

A rendőrség nem adott hivatalos közleményt a halott személyét illetően, viszont a Szerbiai RTV azt írja, Jovan Veselinović anyja megerősítette, hogy az eltűnt fiára találtak rá.

Üresen állnak a zentai árupiac standjai

Kedd óta üresek a zentai árupiac asztalai. Az árusítók beszüntették a munkát. Ennek több oka is van. Az ügyben megszólalt a piacot üzemeltető vállalat igazgatója is.

Halálos közúti baleset Topolyánál

A szerencsétlenség szerda este fél nyolckor történt Topolya bejáratánál, egy kombi hátulról egy kapcsolható eszközt húzó traktornak ütközött.