Ugrás a tartalomra

12 tehetséges diák kapott ösztöndíjat

2022.11.23
15:39
Forrás
Pannon RTV
Tizenkét hallgató részesült pénzügyi támogatásban a tehetséges diákok számára kiírt pályázaton keresztül.

Zoran Milošević, a tartományi felsőoktatási és tudományügyi titkár szerdán a tartományi kormány épületében üdvözölte a pályázat által támogatottakat. A támogatás összértéke kétmillió dinár. A hallgatók tíz hónapon keresztül 15 ezer dináros ösztöndíjban részesülnek.

Az ösztöndíjak kiosztásánál a tanulmányi átlagot vették figyelembe, illetve a támogatottak nem részesülhetnek más ösztöndíjban, de munkaviszonyban kell lenniük.

tehetséges diákok
ösztöndíj
Zoran Milošević

Most

17:48, Frissítve: 18:01

Magyar szempontból fontos brazil siker a csehek ellen

A brazil együttes - a magyar válogatott szempontjából kedvezően - 30-27-re legyőzte a cseh csapatot a dán-norvég-svéd közös rendezésű olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában.
15:41, Frissítve: 17:15

Felszabadítják az országot

December 17-én szabadítsuk fel Belgrádot, Vajdaságot, Kragujevacot, Kruševacot és Kraljevot, ezt követően tavasszal pedig Újvidéket! Erre szólította fel a választókat szombat este a tartományi székvárosban tartott kampánygyűlésén Marinika Tepić.

Népszerű

Elhunyt Guba Éva, a Pannon RTV újságírója

Kollégánk hosszabb ideig tartó betegség után ma hunyt el - tudatta szerkesztőségünkkel családja. Guba Éva 2020 óta volt a Pannon RTV munkatársa, mint Tisza-menti tudósító.

Itt a disznótorok ideje - Megéri-e böllért fogadni?

A hideg idő beköszöntével elérkezett a disznótorok ideje. Legalábbis ott, ahol még éltetik ezt a hagyományt. Ma már a falvakban is egyre kevesebben döntenek a disznóvágás mellett, aminek több oka is van.