Ugrás a tartalomra
TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ ODELJENJE ZA MEDIJE I KOMUNIKACIJE/ nr

Aleksandar Vulin: a migránsoknak is tiszteletben kell tartaniuk a törvényeket

2020-12-01
13:49
2020-12-01
14:26
Forrás
Közlemény
A szerb belügyminiszter leszögezte, Szerbia a legtöbb európai uniós országgal ellentétben emberséget és szervezettséget mutatott a migránsok esetében.

Hozzátette, 2015-től kezdve legalább egymillióan keltek át az országon komolyabb incidens nélkül. Szerbia mindig is méltósággal viszonyult a migránsokhoz, azonban a koronavírus járvány ideje alatt nem hagyhatják el a befogadóközpontokat, mert az veszélyes lehet mindenki számára - hangsúlyozta Vulin.

Aleksandar Vulin
migráns
törvény
tiszteletben
belügyminiszter
befogadóközpont
koronavírus
járvány

Most

22:55, Frissítve: 07:16

Visszatér a Közügyek

A Pannon Televízió hírháttérműsora hétfőtől hétköznaponként 18 óra 5 perctől lesz látható a csatornánkon. A szerkesztők, a műsorvezetők és a készítők már készülnek a kezdésre.
19:30

Elhunyt Mira Furlan

66. életévében elhunyt Mira Furlan horvát színművész, aki az egykori jugoszláv filmgyártás és színjátszás megkerülhetetlen alakja volt. Számos feledhetetlen alakítást hagyott maga mögött.

Népszerű

Virágautomata Zentán

A Tisza-parti kisvárosban egy újításnak köszönhetően ezentúl éjjel-nappal lehet csokrokat, virágokat venni. Bár nem új keletű dologról van szó, környékünkön ez még is ritkaságnak számít.

Egyre kelendőbbek a palicsi ingatlanok

Elsősorban a turisztikai beruházásoknak köszönhetően megnőtt az ingatlanok iránti érdeklődés Palicson. Az épülő wellness-központ egyre több belgrádi és más szerbiai városból, sőt külföldről érkező családot vonz a településre.