Ugrás a tartalomra
Pixabay

Június 15-től ismét végeznek mesterséges megtermékenyítést Szerbiában

2020.06.07
09:31
2020.06.07
09:40
Forrás
021.rs
Június 15-től ismét végeznek Szerbiában mesterséges megtermékenyítést, emellett számos kritériumot megváltoztattak annak kapcsán, hogy kik vehetnek részt a programokban.

Sanja Radojević Škodrić, a Köztársasági Egészségbiztosítási Alap igazgatója elmondta, csökkent az adminisztráció mennyisége, a folyamat elkezdéséről nem kettő, hanem egy bizottság dönt majd, emellett a felső korhatárt 42-ről 43 évre emelték. Arról is döntöttek, hogy a párok akár több alkalommal is jelentkezhetnek mesterséges megtermékenyítésre az állam terhére. Eddig egyébként a koronavírus-járvány miatt szüneteltek ezek a programok Szerbiában.

mesterséges megtermékenyítés
Szerbia
Sanja Radojević Škodrić

Most

18:51, Frissítve: 21:56

Az angolok nyerték a D-csoport rangadóját

Az angol válogatott Raheem Sterling góljával 1-0-ra legyőzte a horvát együttest a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság D-csoportjának első fordulójában, a londoni Wembley Stadionban.

Népszerű

Az Interpol körözte, Szabadkán tartóztatták le

Egy Interpol által körözött személyt tartóztatott le, és vett őrizetbe a szabadkai rendőrség. Az 1985-ös születésű magyar állampolgárságú P. K.-t egy másik személy házában találtak meg a városban.

Két bácsfeketehegyi kamasz fulladt vízbe

Két bácsfeketehegyi fiú belefulladt a Kúla-Kishegyes-csatornába. A 14 és 16 éves fiúk a Szikics és Kishegyes közötti szakaszon fürödtek, ott történt a tragédia - erősítették meg a szerb közmédiának a Szabadkai Rendőrkapitányságon.