Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Huszár Dániel

Meghalt a koronavírusos csecsemő

2021.04.19
14:22
2021.04.19
14:30
Forrás
Szerbiai RTV
Folyamatosan romlott az állapota, ezért a kragujevaci kórházból átszállították Belgrádba.

Meghalt a koronavírus-fertőzzésel született kragujevaci csecsemő. Tíz napja jött a világra. A kragujevaci Egyetemi Klinikai Központban folyamatos kezelést kapott az újszülött, de az állapota romlott, ezért átszállították a belgrádi egyetemi gyermekklinikai központba. A szerb sajtó értesülései szerint a csecsemő életfunkciói folyamatosan romlottak, ami végül a baba halálához vezetett.

koronavírus
csecsemő
áldozat

Most

19:22, Frissítve: 20:12

Ég a fenyőerdő Miskolc közelében, a Bükkben

Már mintegy száz hektárnyi területen ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.

Betakarítják az illegálisan vetett gabonát

Törökbecsén újra betakarítják az illegális terméshozamot az állami tulajdonban lévő földterületekről. A bánáti községben 2016-tól gyűjtik be a terményt azzal a céllal, hogy ily módon fékezzék meg a föld törvénytelen használatát.