Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/Raffai Csaba

Példaértékűen cselekedtek a TSC játékosai a tömegbalesetnél

2023.03.29
12:30
2023.03.29
13:19
Forrás
mozzartsport.com
A TSC labdarúgói figyelmeztették a tegnapi balesetre az autósokat a Szabadka és Topolya közötti úton.

A porvihar miatt kialakult szerencsétlenségben 14 jármű ütközött össze. A TSC öt játékosáról egy videó jelent meg a közösségi médiában. A járművüket Goran Antonić csapatkapitány vezette. A felvételen az látható, hogy a játékosok a balesetet megkerülve leparkoltak az út mellett és az érkező járműveket figyelmeztették a veszélyre.

Antonić mellett Josip Čalušić, Nenad Filipović, Martin Mirčevski és Ifet Đakovac volt ott az esetnél. Antonić azt mondta, látták, hogy autók közelednek a porvihar felé és nem tudhatnak a balesetről. Hozzátette, miután az autókat megállították, hívták a mentőket, a tűzoltókat és a rendőröket. Ezután visszamentek a szerencsétlenség helyszínére, hogy megnézzék, hogy az emberek jól vannak-e.

TSC
tömegbaleset
figyelmeztetés

Most

13:21

Július elsejétől drágult a cigaretta Szerbiában

Ez lesz a második áremelés idén és valószínűleg a szokásos 10 dinárral drágul majd. A drágulás oka a 2020 végén elfogadott jövedéki naptár, amely szerint 2025-ig minden január és július elején 1,5 dinárral emelik a cigaretta utáni külön jövedéki adót
08:49

Narancssárga riasztás van érvényben egész Vajdaságban

Jön a rossz idő – figyelmeztet a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet. Vajdaságban és Közép-Szerbia egyes részein narancsriasztás van érvényben. A hétvégéig és a jövő hét első felében folytatódik a változékony időjárás, záporokkal, zivatarral.

Népszerű