Ugrás a tartalomra
Felújított pálya Tiszaszentmiklóson
Pokrajinska Vlada

Számos tornatermet és sportpályát újítottak fel Észak-Bánátban

2019-09-20
17:17
2019-09-20
17:29
Forrás
Tanjug, Szerbiai RTV
Nincs olyan község Észak-Bánátban, ahol legalább egy sporttal kapcsolatos projektet ne valósítottak volna meg - jelentette ki Vladimir Batez Tiszaszentmiklóson.

A tartományi sport- és ifjúsági titkár a helyi Dr. Tihomir Ostojić általános iskolába látogatott, ahol megnyitotta a felújított kézilabdapályát. 200 diák tanul itt, magyar és szerb nyelven. Batez hozzátette, hogy Csóka Község és az általános iskola a sportlétesítmények rossz állapota miatt pályáztak a tartományi titkárságnál két évvel ezelőtt. A projektet 1,8 millió dinárral támogatták. A tartományi sport- és ifjúsági titkár elmondta, Csókán kívül Adán, Nagykikindán, Törökkanizsán, Zentán és Magyarkanizsán is zajlik az iskolai sportlétesítmények és tornatermek felújítása.

Észak-Bánát
Tiszaszentmiklós
Vladimir Batez
tartományi titkár
tartományi kormány
támogatás
sport

Most

07:10, Frissítve: 09:35

A héten marad a változékony időjárás

Csapadékos, változékony hetünk lesz. Nem kizárt a mennydörgéssel kísért zivatar sem, amelyet jégeső kísérhet. A június hozhat változást, napsütést, szárazabb időt.
06:55

Tíznapos nemzeti gyász Spanyolországban

Ma tíznapos nemzeti gyász kezdődik Spanyolországban a koronavírus-járvány áldozatainak emlékére. A gyász idejére félárbócra engedik a közintézményekre kihelyezett zászlókat.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.