Ugrás a tartalomra
FoNet/Szerb Kormány/Slobodan Miljević

Több mint másfél millió dinárral támogatja a csendőrség Szerbiát

2021-01-13
12:20
Forrás
Közlemény
1 689 200 dinárt adományoztak a csendőrség tagjai önkéntesen Szerbiának a koronavírus-járvány elleni küzdelemhez.

Ana Brnabić szerb miniszterelnök köszönetet mondott a csendőrségnek. Szerbia polgárainak nevében és saját nevemben köszönetet mondok a csendőrségünk minden tagjának az államnak szánt nagy összegű adományért – mondta a szerb kormányfő. Hozzátette, a csendőrség tagjai igazi hazaszeretetről tettek tanúbizonyságot, amelyet válsághelyzetekben már számtalanszor megmutattak. Köszönjük, hogy mindig kiálltak Szerbia mellett, és bebizonyították, hogy a legnehezebb pillanatokban is támaszkodhatunk önökre - hangsúlyozta Brnabić.

csendőrség
Szerbia
koronavírus
Ana Brnabić

Most

13:15, Frissítve: 15:31

Egyelőre megmenekült az idei szőlő

Elégedettek a királyhalmi szőlősgazdák a szőlőtőkék állapotával egy héttel a Vince-napi próbametszés után. Az enyhe télnek köszönhetően eddig nem mutatkoztak fagykárok.
13:06, Frissítve: 14:02

Leégett egy családi ház Padén

Tűzeset történt hétfőn a padéi Szervó Mihály utca egyik kis családi házában. A lángok mindent tönkretettek, teljesen lakhatatlanná vált az épület.
12:43

Elhunyt Börcsök Enikő

A Jászai Mari-díjas magyar színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja 53 évesen, éppen a születésének napján halt meg.

Népszerű

Mi a hosszú élet titka?

Az adai Krizsán Ferencet századik születésnapján látogatta meg stábunk. Arra voltunk kíváncsiak, hogy szerinte mi a hosszú és boldog élet titka.