Ugrás a tartalomra
Pixabay/Monoar_CGI_Artist

Továbbra is sokan halnak meg koronavírus-fertőzésben Szerbiában

2021.10.28
15:36
2021.10.28
18:42
Forrás
covid19.rs
Alig több mint 23 ezer koronavírustesztből ezúttal 6697 pozitív - ennyi új fertőzöttet igazoltak egy nap alatt Szerbiában.

Hatvanhárman haltak meg a covid-19 szövődményeiben. Kórházban 6792 beteget kezelnek, 275-en szorulnak mesterséges lélegeztetésre. Az aktív esetek száma az országban jelenleg 124 ezer felett van.

koronavírus
Szerbia
járvány
COVID-19

Most

20:02

Vučić: Ukrajna a fő téma Davosban

Ukrajna kérdése játszik központi szerepet a Davosi Világgazdasági Fórumon, erről beszélt a szerb köztársasági elnök a szerb közmédiának, aki maga is részt vesz a rendezvényen.
19:33

Korszerű gépek és újítások kellenek

Sokan szeretnének korszerű gépeket vásárolni az Újvidéki Mezőgazdasági Vásáron. A beruházás azonban sokba kerül - mondják a termelők. Aki teheti, pályázati lehetőségeken keresztül próbál fejleszteni.

Népszerű

Rossz hír a földművesek számára

Folytatódik a meleg időjárás térségünkben, holnaptól egészen péntekig már nem kell számítani csapadékra - olvasható a Köztársasági Hidrometeorológiai Intézet előrejelzésében.

Miből mennyit vihetünk magunkkal külföldre?

Hamarosan elkezdődik a nyári szabadságok ideje. Utazásunk előtt jó tudni, hogy külföldi nyaralásunk során milyen értékben vihetünk magunkkal készpénzt és egyéb dolgokat úgy, hogy ne büntessen meg bennünket a szerb vámhivatal.