Ugrás a tartalomra

Vučić: Még az idén érkezik koronavírus elleni védőoltás Szerbiába

2020.12.15
11:37
2020.12.15
15:25
Forrás
Szerbiai RTV
Az év végéig megérkezik az első koronavírus elleni védőoltás szállítmány Szerbiába, jelentette be Aleksandar Vučić szerb államfő.

Hozzátette, lehetséges, hogy három vakcina is rendelkezésre áll majd az országban. Hogy mikor kezdődhet el az oltás, az a szakértők elemzésétől függ, Vučić szerint ez akár már januárt is jelenthet. A szerb köztársasági elnök szerint Szerbiában legalább két vakcina biztosan rendelkezésre áll majd, ő azonban bízik egy harmadikban is. Ismét hangsúlyozta, Szerbia azon országok között van, amelyek a legjobban kezelték a helyzetet a világjárvány idején.

koronavírus
védőoltás
oltás
Szerbia
Aleksandar Vučić

Most

16:31

Elhagyja mozgalmát Branimir Nestorović

A covid-szakértő tüdőgyógyászból lett politikus a Mi, a nép hangja nevű lista vezetőjeként indult és okozott hatalmas meglepetést a decemberi választásokon. Köztársasági szinten 13, Belgrádban 6 képviselői helyet szereztek.

Népszerű

Alapos metszés, bőséges termés

Bőséges szőlőtermésre a tőkét a radikális metszés serkenti. A szőlőtőkék szeretik ezt az ösztönzést, kiváltképp ha a növényt indáitól a gazda február végén vagy március elején szabadítja meg.

Hosszú hétvége, hosszú sorok

Továbbra is sokan utaznak Magyarország irányába Szerbiából a hosszú hétvége alatt. Stábunk a délelőtti órákban járta körbe a határátkelőket.