Ugrás a tartalomra
Pannon RTV/illusztráció

Hogyan szavazhatnak a vajdasági magyarok?

2022.02.14
20:39
Forrás
Pannon RTV
Magyarországon szombattól megkezdődött a kampányidőszak.

A parlamenti választást április 3-án tartják, ezzel egyidőben népszavazás is lesz. A törvény szerint a kampány a választást megelőző 50. napon indul és a szavazás napján a voksolás befejezéséig tart. A Közügyekben moholi lakosokat kérdeztünk, hogy részt kívánnak-e venni az anyaországi választásokon, majd pedig Nagy Attila, a Nemzeti Választási Iroda elnöke magyarázta el, hogy milyen módon szavazhatnak a külhoni magyar állampolgárok.

Magyarország
Vajdaság
választás
választási feltételek
Nemzeti Választási Iroda

Most

21:35, Frissítve: 21:45

Spanyolország a világbajnok!

Spanyolország 6–5-re megnyerte az ötméterespárbajt, így övék a világbajnoki cím! A budapesti világbajnokságon a férfi vízilabdatorna címvédője, Olaszország ötméteresekkel kapott ki a fináléban.
20:07, Frissítve: 20:21

Sainz pályafutása első futamgyőzelmét aratta

Carlos Sainz Jr., a Ferrari spanyol versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Brit Nagydíjat Silverstone-ban, amely a rajt utáni hatalmas baleset miatt egyórás kényszerszünetet követően folytatódott.

Népszerű

Apa és négy gyerek – segítsünk a Vranka családnak

Segítségre szorul a szabadkai Vranka család. Az apa egyedül neveli négy gyermekét. A szerény körülmények között élő öttagú családnak leginkább élelmiszerekre, tisztálkodási szerekre, valamint építőanyagokra lenne szükségük.