Ugrás a tartalomra
Tanjug/Chun Jung-in/Yonhap via AP

Halálos áldozatok és sérült sportolók egy kvangdzsui szórakozóhelyen

2019-07-27
18:46
2019-07-27
18:52
Forrás
hirado.hu
Egy éjszakai klub galériája omlott össze, embereket maga alá temetve.

Két dél-koreai állampolgár meghalt, és többen megsérültek, köztük a kvangdzsui vizes világbajnokságon részt vevő sportolók is szombatra virradóra, mert összeomlott egy éjszakai klub galériája. A hatóságok tájékoztatása szerint összesen 370-en tartózkodtak a klubban, amikor a 2,5 méteres magasságban lévő galéria egyenesen a mulatozókra esett, akik közül sokakat törmelékdarabok találtak el. A hatóságok azt gyanítják, hogy a túl nagy súly miatt dőlt össze a szerkezet. A halálos áldozatok nem sportolók. A hatóságok közölték, kilenc sportoló könnyebben megsérült: négy amerikai, két új-zélandi, egy holland, egy olasz és egy brazil. A brazil állampolgárt leszámítva mindannyian vízilabdázók.

halál
halálos áldozatok
Dél-Korea
Kvangdzsu
kvangdzsui vizes világbajnokság
éjszakai klub
galéria
baleset
sérültek
sportolók

Most

16:29, Frissítve: 16:37

Hamarosan beérik a levendula

Egyre többen foglalkoznak levendulával Magyarkanizsán és környékén, annak ellenére, hogy vidékünkön nem őshonos növényről van szó.

Népszerű

Újra szabadon átléphető a szerb-magyar határ

Ma délelőttől karanténkötelezettség nélkül lehetséges a személyforgalom a szerb-magyar határon a szerb és a magyar állampolgárok számára - jelentették be Röszkén sajtótájékoztatón.