Ugrás a tartalomra

Már legalább hatan meghaltak a Ciara miatt Európában

2020.02.11
13:21
Forrás
index.hu
A viharciklon Nagy-Britannia után tovább tombolt Németországban, Lengyelországban, Csehországban, Szlovéniában és Svédországban is.

Lengyelországban három halálos áldozata van a viharos szélnek, ráhullott az emberekre egy síkölcsönző szél által letépett tetőzete. A balesetben ketten a helyszínen meghaltak: egy nő és a 15 éves lánya. Az elhunyt asszony idősebb, 21 éves lányát súlyos sérülésekkel kórházba vitték, de nem sokkal később ő is meghalt. Svédországban a vihar miatt ketten felborultak egy kisebb halászhajóval. Németországban autóbalesetet idézett elő a vihar, Szlovénia keleti részén pedig egy férfi vesztette életét, amikor autójára rádőlt egy fa. Hasonlóan halt meg egy férfi Csehországban is, Sokolov város közelében.

Ciara
Európa
Nagy-Britannia
Németország
Csehország
Szlovénia
Lengyelország
Svédország
halálos áldozatok

Most

19:30, Frissítve: 19:57

Száz fiatal labdarúgó a Csubela Ferenc Emléktornán

Száz fiatal labdarúgó részvételével zajlott a Csubela Ferenc Emléktorna Bácskossuthfalván. A kispályás kupán 16 csapat versengett helyi és környékbeli fiatalok részvételével. Csubela Ferenc, a VMSZ egyik alapítója és első elnöke volt.

Népszerű

Mezőgazdászok, figyelem!

Új pályázatot hirdettek a mezőgazdászok számára. Beruházásaik 50 százalékát az állam biztosítja, vissza nem térítendő támogatás formájában.

Elindult a személyforgalom a Szabadka-Szeged vasútvonalon

Az első járat 5 óra 19 perckor indult Szegedről. Az első utasok között volt Lázár János magyar közlekedési miniszter és dr. Pásztor Bálint a VMSZ megbízott elnöke is. A személyvonatok ezen a vonalon ötször közlekednek majd mindkét irányba.